Medarbetare

Outi Luiro - VD

Outi har lång erfarenhet av bemanning i välfärden och de olika förutsättningar som gäller där. Hon har arbetat som sjuksköterska med neurokirurgisk intensivvård, inom äldreomsorgen både i SÄBO och hemsjukvård samt på Hospice och avancerad hemsjukvård (ASIH). Outi har studerat ledarskap på gestaltteoretisk grund vid Gestalt International Study Center i USA (GISC). Hon brinner för att skapa den goda arbetsplatsen i välfärdssektorn. 

Kontakt:
0703-43 85 29
outi.luiro@zestcare.se


Linn Fredriksson

Linn är leg. Sjuksköterska och har bland annat arbetat inom intensivvårdsverksamhet samt högspecialiserad hematologi och har en gedigen erfarenhet från sjuksköterskeyrket och sjukvården. Idag arbetar Linn som affärsområdeschef på Zest Bemanning med ansvar för vår sjuksköterskebemanning. Med sina erfarenheter inom sjukvården samt inom bemanningsbranschen har hon klart för sig hur värdefullt det är med bra arbetsvillkor och personlig utveckling.

Kontakt:
0705-44 55 69
Linn.fredriksson@zestcare.se

Åsa Olsson

Åsa arbetar som konsultchef på Zest Bemanning och ansvarar för sjuksköterskebemanningen i området utöver Skåne, Gotland och Mälardalen. Åsa har sin bakgrund inom hudterapeutbranschen men har den senaste tiden arbetat inom bemanning av sjuksköterskor och läkare. Åsas största drivkraft i sitt arbete är att hon vill göra skillnad för en av de, enligt henne, viktigaste yrkeskårerna vi har – nämligen sjuksköterskorna..

Kontakt:
0705-86 64 33
Asa.olsson@zestcare.se

Camilla Grass

Camilla är konsultchef och ansvarar för bemanningen av sjuksköterskor i Mälardalen samt på Gotland. Camilla är leg. sjuksköterska med bred erfarenhet från många olika delar av vården samt läkemedels- och medicinteknikbranschen. Hon har även studerat business management och ledarskap. Camilla vill att sjuksköterskorna i Sverige ska få en möjlighet till arbete med bra villkor och bra löner.

Kontakt:
0761-39 32 32
Camilla.grass@zestcare.se

Frida Ferencz

Frida jobbar som konsultchef och ansvarar för sjuksköterskebemanningen i Skåne. Hon har en bakgrund inom administration, bemanning, projektledning och försäljning och har jobbat flera år inom facklig organisation.
Hon har en examen inom business administration and management och har stora delar av sin familj inom sjukvården. Frida vill se sjuksköterskor som trivs på arbetet och som kan kombinera jobb och fritid och en sjukvård där resurser finns på plats för den som behöver vård.

Kontakt:
0705- 83 54 31
Frida.ferencz@zestcare.se

Jessica Prag

Jessica är chefsassistenten på Zest Bemanning som har koll på det administrativa och som brinner för service. Med sina tidigare erfarenheter inom både försäljning och kundservice assisterar hon sina medarbetare för att de ska kunna hjälpa dig till 100%.

Kontakt:
0703-43 82 89
Jessica.prag@zestcare.se