Nyheter

RSS
Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval!
Vi bjuder nu in till en kostnadsfri föreläsning 16 november i Stockholm. Läs mer och anmäl dig
Läs mer
Hallå där, Outi Luiro, hur känns det att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare för fjärde året i rad?
" Det känns fantastiskt och är ett viktigt kvitto på att vi på Zest Bemanning lever som vi lär. Jag har en passion för kvalitet inom välfärdssektorn och vill bidra till att hälso-och sjukvård, äldreomsorg, skolor och förskolor ska ha välutbildade och engagerade medarbetare. Mitt bidrag är Zest Bemanning och vi är gärna förebilder för offentlig sektor när det gäller arbetsvillkor och löner."
Läs mer

Se vår video!

Se vår video!
Här kan du se vår video om hur vi har blivit "Sveriges bästa arbetsgivare"
Läs mer
Sveriges bästa arbetsgivare 2017!
Zest bemanning rankas på tredje plats i Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017. Detta är unikt för att vara ett företag som bemannar skola, vård och omsorg. Personalen stortrivs hos Zest medan de flyr kommuner och landsting. – Vi vill ha sällskap på prispallen av arbetsplatser från kommuner och landsting, säger Outi Luiro vd för Zest Bemanning.
Läs mer
Hyrlärare erbjuds 50 000 kr i månadslön - Skolvärlden
Bemanningsföretag lockar lärare med bättre villkor. Och levererar samtidigt en rejäl känga till skolor som inte tar hand om sin personal. Men facket är kritiskt och menar att pengarna inte går dit de ska.
Läs mer
På topplats i Sveriges bästa arbetsgivare för tredje året i rad
I Universums undersökning om vem som är ”Sveriges bästa arbetsgivare” hamnar Zest Bemanning (och tidigare Zest Care) på en topp-placering för tredje året i rad. 2016 blev vi dessutom utsedda till bäst i bemanningsbranschen.Vår enkla ledstjärna är att höja kvalitén i välfärdssektorn och då är en av de viktigaste faktorerna att vara en bra arbetsgivare för personalen som ska arbeta där. ...
Läs mer
Zest Care utvald till en av Sveriges bästa arbetsgivare igen!
Varje år utser Universum Global vinnaren av den åtråvärda titeln Sveriges bästa arbetsgivare. Vi har för tredje året i rad lyckats kvalificera oss.
Läs mer
Zest Care utvald till en av Sveriges bästa arbetsgivare
Varje år utser Universum Global vinnaren av den åtråvärda titeln Sveriges bästa arbetsgivare. Undersökningen bygger på utlåtanden från över 33 000 anställda och bedömningen utgår från tre olika kriterier: intern identitet, nöjdhet och lojalitet.
Läs mer