Lärarvikarie Stockholm - Kontakta oss!

Zest Bemanning är ett bemanningsföretag som är specialiserat på skolan. Vi bemannar skolor över hela landet med lärarvikarier och annan skolpersonal.

Fyll i formuläret här nedan så tar vi kontakt med dig.


Vill du hjälpa dina elever att lyckas i skolan? Då har vi en lösning

Alldeles för många skolelever lämnar nu grundskolan utan att ha behörighet till gymnasiet. Vill du hjälpa dina elever att lyckas i skolan redan nu? Då har vi en lösning.

Med Zest Bemannings metod för en fungerande skola hyr du din skolpersonal från oss. Vi arbetar med lärarbemanning för undervisning, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer och socionomer. Och även kvalificerade chefer och ledare som t ex rektorer och studierektorer.

Du som skolledare kan ta del av ett unikt program för elevhälsa som vi levererar. Programmet bygger på̊ väl beprövade modeller, strukturerade arbetssätt och organisationsformer och har hjälpt skolor med stora problem att istället få Sveriges bäst fungerande elevhälsa.

Vi har höga krav på våra medarbetare. Alla lärarvikarier som kommer från oss är behöriga och har relevant erfarenhet och det är också̊ kravet vi ställer på̊ dig som ska jobba hos oss. All vår personal har goda referenser och har gått igenom en relevant bakgrundskontroll.

Vår personal kommer inte till dig för att sitta av tid eller vakta klassrum. De kommer för att hjälpa dina elever att lyckas i skolan så att de får en bra start i livet.

Är du behörig lärare och vill arbeta som lärarvikarie? Du får branschens bästa lärarlön & bättre arbetsvillkor. Ansök nu!

Är du en skicklig och behörig lärare och vill hjälpa dina elever att lyckas i skolan? Välkommen till oss!

Som lärarvikarie i Stockholm hos oss får du inte bara branschens bästa anställningsvillkor. Vi drivs även av att ge dig bättre arbetsvillkor. När du hyrs ut finns det en tydlig arbetsbeskrivning för ditt uppdrag. Ambitionen är att du ska kunna lägga mer energi på pedagogik och undervisning och mindre på̊ kringuppgifter och administration.

Vi söker lärarvikarier och övriga yrkesgrupper för långa och korta uppdrag som ersättare för t ex föräldraledigheter i såväl grundskola som gymnasium. Fyll i formuläret här så tar vi kontakt med dig.


*
*